Drón videó

Pár évtizede a légifelvételek csak jelentős költséggel, helikopterrel készülhettek el. Ma már mindez kiváltható egy nagy felbontású fotó és videó készítésére alkalmas drónnal és egy profi drón pilótával. Az árazás pedig kedvezőbben nem is alakulhat!

drónvideó tájkép hajó

A drónfelvétel segít, hogy akár Facebook és Instagram oldalai is kiemelkedjenek a vetélytársak szürke asszájából. Egy-egy profi drónvideó, vagy profin megkomponált drónfotó számos új lájkot és követőt hozhat.

SteveX Média Mezőkövesd

Érdeklik a személyreszabott ajánlatok?

Kérdés, személyreszabott árajánlat és megrendelési igény esetén kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Mire lehet jó a drónvideó?

Kérem tekintse meg portfóliómat és egyben néhány ötletet a drónvideó felhasználására.

Ingatlan bemutatása

Az ingatlant új szemszögből mutathatja be egy látványosabb megközelítésben. Így sokkal átfogóbb képet adhat az épületről és Ön is előnybe kerül a konkurenciával szemben.

sportesemény drónfotó

Sportesemény

Egy sportesemény légifelvételről még izgalmasabb, még látványosabb. Gondolhatunk itt bicikliversenyre, zártpályás mérkőzésekre. A drónvideó segítségével mintha egy óriási kilátó tetejéről lenne az esemény megörökítve.

Diósgyőri vár drónfelvétel

Nevezetességek bemutatása

Városmarketing, imázsvideó, egy légifelvétel sokat dob rajta. Mintha a leglátványosabb, filmek, sorozatok kezdő képsorában tűnne fel a város. A drón videó még több látogatót hozhat.

mezőgazdaság drónfotó

Mezőgazdaság

A betakarítást, szüretet, drónvideón is megörökítheti, a területbejárást elvégzi a drón, ön pedig a levegőből szemlélheti a birtokot, terep feltérképezése is megoldható.

Építkezési légifelvétel

A drónnal akár time lapse videó is készíthető, hogyan születik egy új épület, az építkezés menete is új perspektívából követhető nyomon.

rendezvények drónfotó

Rendezévnyek, Koncertek, fesztiválok

A drónfelvétel megörökíti a fergeteges hangulatot, még dinamikusabbá teszi az imázsvideót, színesíti a koncertfelvételt. Garantáltan jól mutat a honlapon, közösségi oldalon. Segíthet, hogy a következő évi eseményre még több látogató érkezzen!

Ha munkáim elnyerték tetszését, egyedi elképzelésére keres kivielezőt, vagy szeretné színesíteni online jelenlétét néhány jól megkomponált, profi drónfelvétellel, vegye fel velem a kapcsolatot!

Vegye fel velem a kapcsolatot!