Esküvői videó

SteveX Média
SteveX Média

Esküvői videó

Ha eljön a Nagy Nap

Együtt a család, a rokonok, a barátok. Életre szóló emlékek, megható pillanatok. Már csak a tökéletes esküvői videó hiányzik!

Bízza profi esküvői videósra a Nagy Nap megörökítését!

A pillanat megismételhetetlen, épp ezért fontos, hogy profi videós rögzítse az eseményeket.

Ha rám esik választása, több, mint kilenc évnyi tapasztalattal a hátam mögött örömmel vállalom a feladatot! A szertartást és az események menetét a háttérből, szinte észrevétlenül veszem fel, amit tetszőleges adathordozón (díszített, egyedileg gravírozott fa pendrive-on és felhő tárhelyen) nyújtok át.

Tekintse meg munkáimat!

Több, mint kilenc éve dolgozom azon, hogy a legemlékezetesebb és legszebb pillanatokat örökítsem meg az ifjú párnak.

Nézzen bele a korábbi munkáimból készült rövid összeállításba!

Bővebb információért, testreszabott csomagajánlatokért, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Remélem tetszenek a felvételek!

Akikkel öröm volt dolgozni! Köszönöm!

“Nem bántam meg, hogy életünk legszebb napját Ti örökítettétek meg, minden videó úgy sikerült, ahogy mi azt szerettük volna! Szép és megható lett a végeredmény. Maga a forgatás kifejezetten jól telt el. Nevettünk sokat, és volt sok megható pillanat is. Nagyon kreatívak és közvetlenek voltatok velünk, mi csak ajánlani tudunk Titeket.
Ha még egyszer lenne lagzink tuti titeket hivnálak videósnak 😁😘”

Lejla és Márk (2020.09.12.)

“Szia István!
Elakadt a szavunk, azért nem jeleztem 😀😁 Ne haragudj, de ezek a felvételek hibátlanok! 🙂🙂😀 Ha szabad véleményeznem: felbecsülhetetlen értékű a munkád 🙂🙂🙂! Hálásan köszönjük 🙂🙂🙂”

Gabriella és Zsolt (2020.07.18.)

“Nagyon jól együtt lehet vele működni. Az esküvő előtti megbeszélésen felmérte az igényeinket és az elképzelésünket és a megkapott videós anyag pontosan ezeket tükrözte. Precízen és jó meglátással készítette el a felvételeket, amiknél az átvezető zenéket is stílusosan választotta meg. Elégedettek voltunk a más szolgáltatókkal való együttműködésével is. Barátságos és munkájára igényes, akitől a folyamat során állandó tájékoztatást kaptunk. Határidőre megkaptuk a videókat igényesen elkészítve és személyre szabott adathordozókon. Jó szívvel ajánlom, ár-érték arányban optimális választás.”

Júlia és Tamás (2019.08.03.)

Kapcsolatfelvétel